sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Lomalla on ihanaa!

Lomalla on ihanaa! Tänään olen ehtinyt tehdä kaikkea sellaista, mihin arkena eivät vuorokauden tunnit riitä. Olemme perheen kanssa käyneet hiihtämässä, ja yllättävää kyllä kuopuksesta, 5-vuotiaasta vintiöstä - on tämän talven aikana sukeutunut perheen hiihtokuningas! Poika sivakoi perässäni sellaista vauhtia, että sain todella lykkiä sauvaa toisen eteen pitääkseni pojan kannoiltani edes muutaman metrin päässä. Hiihtämisen lisäksi olen ehtinyt askarrella nukkekotiin lautashyllyn, josta tosin tuli kaikkea muuta kuin kaunis. Hylly on tehty pahvista, jäätelötikuista ja kahvitikuista. Aikaisempi hyllyni onnistui paljon paremmin ja oli lisäksi helpompi väkertää. Ehdin myös tehdä pari marjapiirakkaa. Ikäväkseni mustikan näköisiä helmiä ei kokoelmistani löytynytkään, joten toinen piirakka on joko kiivipiirakka tai karviaismarjapiirakka. Piirakat eivät kuvassa ole vielä uunia nähneet...Täytyy toivoa, että uunissa käyttäminen tekisi niistä vähän aidomman näköiset.

Tiistaina lähdemme pikku reissuun: hotelliyö Turussa ja piknik-risteily tuo lomaamme hiukan matkailun tuntua. Olen luvannut tyttärelle, että hän saa ostaa itselleen pienen keijunuken, mikäli sellainen löytyy Casagrandesta. Jos keiju löytyy, alan miettiä seuraavaa nukkisprojektia, eli keijutaloa :) Miniatyyrimaailma on niin kiehtova!


Ellen ja Tamara katselevat hankkimaansa lautashyllyä, jonka paikka olisi seinällä mutta joka laitetaan sille kuuluvalle paikalleen vasta Villa Rosen keittiöön.


           
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti