sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Tervetuloa Villa Roseen!

Tänään joulukuun 9. päivänä päätin aloittaa oman blogin Villa Rosen elämästä. Jännittää, sillä Sofia Esmeralda Gibsonin ja Rolf Halbournin tarina on vielä kovin keskeneräinen, olenhan harrastanut nukkekotiulua vasta syksystä asti.

Villa Rose ei itse asiassa ole vielä edes valmistunut, tämä nuorenparin upea viktoriaaninen ensimmäinen oma koti :) Sofia ja Rolf joutuvat olemaan evakossa ainakin kevääseen, elleivät kesään asti odottaessaan kodin rakennusprojektin valmistumista. Väliaikaisessa majoituksessa (kaksikerroksisessa pienessä talossa) on ahdasta, sillä samaa asuntoa asuvat myös Sofian pikkusisko Julia Isadora ja perheen sisäkkö Ellen. Pikkusiskon muutto samaan asuntoon hieman hämmensi Sofiaa, mutta hyväsydämisenä hän lupautui majoittamaan siskon joksikin aikaa, koska tällä on menossa välirikko huikentelevaisen miehensä Johnin kanssa.

Nyt pienessä asunnossa valmistaudutaan jouluun. Tässä kuvassa koko perhe nauttii teestä ja leivoksista Spot-koiran vahtiessa vieressä herkkupaloja.

 
 
Kuvassa vasemmalla Rolf ja hänen vieressään Sofia. Julia istuu uudella divaanisohvalla ja Ellen tarjoilee nuorille teetä.


7 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Joo, kyllä huomaa, että en osaa tätä bloggailua vielä ollenkaan...Onnistuin sössimään vastaukseni, joten kokeillaan uudelleen, tuleeko tämä... ;) Toivottavasti tässäkin työ tekijäänsä opettaa ja tämä alkaisi suju. Jatkossa siis lisää tarinaa ja kuvia, kunhan työ-ja joulukiireiltä vain ehtii :)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa päästä seuraamaan Villa Rosen elämää blogimaailmassa! Ties vaikka talon asukkaille ilmestyisi jossain vaiheessa sukulaisia johonkin toiseen blogiin - ideoita on jo mielessä muhimassa ;-)

    VastaaPoista