maanantai 10. joulukuuta 2012

Tänään maanantaina joulukuun 10.päivänä tuntuu, että mikään ei suju. Työpäivä oli raskas ja iltaisin omaa aikaa jää lohduttoman vähän. Tämä blogin ymmärtäminen takkuaa. En tiedä, mistä mitäkin kommervenkkejä tänne löytyy ja miten tätä yksinkertaisesti tehdään. En ole tekniikan ihmenainen vaan pikemminkin tyyppiä lyijykynä ja paperi. Ehkä tämä tästä...

Tuntuu että Sofian ja Rolfinkin tarina on pysähtynyt odottamaan jotain käännettä tai ratkaisua. Lapset löysivät tänään jemmaamani vauvanuken, jonka ei ole vielä aika syntyä perheeseen. Perustelin vain lapsille, että Sofialla ei ole vielä masuvauvaa, tyytyivät siihen. Koska Villa Rosen rakentamisessa on pieni taukovaihe menossa (nukkekotikurssi on joulutauolla), ei tarinakaan päässäni ota edistyäkseen. Nuket vain olla möllöttävät väliaikaisasunnossaan teetä hörppien tai takkatulen loimotusta katsellen (pahuksen ledivalot vain kestävät liian vähän aikaa!) odottaen selvästi, että jotain tapahtuisi. Aika Ikea-asunnossa on pysähtynyt kuin muumien elämä Muumilaaksossa talvella muumiperheen nukkuessa talviunta.

Odotan kovasti joululomaa, jollon aikaa toivottavasti on enemmän myös Villa Roselle. Tarkoituksena olisi löytää nuorenparin tulevaan keittiöön vanha viktoriaaninen liesi ja ehkäpä askarrella joitakin huonekaluja. Myös ikkunanpielet pytinkiin pitäisi valmistaa jäätelötikuista :)

Odottavan aika on pitkä....Tätä mieltä ovat varmasti Sofia ja Rolfkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti