maanantai 14. tammikuuta 2013

Kuulumisia rakennustyömaalta ja kotoa...

Snow Whitessa -kuten perheen naiset väliaikaista asuntoa leikkisästi kutsuvat - on eletty kiireisiä aikoja. Ellen on kunnostanut itselleen vanhasta apupöydästä uudenveroisen Villa Rosen vihreäsävyiseen keittiöön. Tässä puuhassa on Rolf ollut hyvänä apuna Ellenille, jolla kyllä pensseli pysyi hyvin kädessä ja vaalean pöydän pinta sai uuden kauniin kuparinruskean sävyn. Ellen on myös purkanut muuttolaatikoista astioita asuntoon, josta tosin vielä kunnon keittiön astiahylly puuttuu. Rolf on luvannut sellaisen pikimmiten tehdä, sillä nyt kun heillä asustavat ainakin väliaikaisesti myös Tamara ja Julia, tarvitaan astioitakin ja säilytystilaa enemmän.

Rolf on käynyt ahkerasti rakennustyömaalla seuraamassa Villa Rosen valmistumista. Uusi koti sijaitsee vilkkaan kadun varrella, jossa lähellä ovat niin kauneussalonki kuin leipomokin sekä muutama pieni vaatekauppa ja putiikki. Tamaraa kiinnostaa kovasti Villa Rosen seinänaapurin ikkunaan kiinnitetty ilmoitus, jossa lukee: "myytävänä liiketilaa". Tamara aikoo selvittää, millaisesta tilasta on kysymys ja olisiko tässä hänen kaipaamansa kahvila-baari...Rakennustyömaalla Villa Rosen ikkunat alkavat jo näyttää lähes valmiilta kauniine valkoisine ristikkoineen ja ikkunanpielineen. Koristekultaukset vain enää puuttuvat ikkunoista. Tänään Rolf aikoo tehdä pidemmän vierailun Villa Rosen rakennustyömaalle napatakseen lisää valokuvia pikku hiljaa valmistuvasta talosta.

3 kommenttia:

 1. Sofian ja Rolfin & kummppaneiden nukkekotielämää on tosi ihana seurata. Tosi kiva blogi sinulla :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Kiva kuulla blogista mukavia kommentteja, sillä olen ihan noviisi blogin kirjoittamisessa, enkä oikein tiedä, millainen blogin pitäisi olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sinun blogisi muotonsa saa. Tämä on ihan mahtava! Minä ainakin tykkään lukea tätä juuri tällaisena. Ja saa minua toppuutella, jos innostun vähän liikaa.

   Poista