torstai 31. tammikuuta 2013

Aika on kortilla...

Voi kunpa ehtisin keskittyä tähän blogin kirjoittamiseen enemmän! Tuntuu että viimeiset pari viikkoa olen omistautunut vain työlle - ja se on suuri vääryys. Olen laiminlyönyt nukkekodin asukkeja, jotka ovat ties monetta viikkoa olleet ahtautuneina pieneen keittiöön syömään lihapataa. Tilanne on turhauttava, mutta vuorokauteen on vaikea saada lisätunteja. Haluaisin kovasti askarrella lisää huonekaluja, kuten lautashyllyn keittiöön, ja Villa Rosen kattoakin pitäisi alkaa suunnitella. Olen ajatellut tehdä sinne peltikaton, vaikka se ei ehkä ajan hengen mukainen olisikaan. Paanukatto tuntuu nyt vain liian työläälle ja aikaa vievälle, kun kerran minulla ei muutenkaan ole aikaa.

Postilaatikon pohjalta löytyi tilaamani kaupan "closed" ja "open" -ovikyltit. Sormeni suorastaan syyhyävät päästä tekemään Villa Rosen yhteyteen pientä kahvila-baaria, mutta tämä syyhytys taitaa siirtyä ensi syksyyn. Taas tulee vastaan tuo ajanpuute, joka ei anna armoa. Tilannettani ei helpota yhtään se, että haluaisin tehdä myös lapsilleni oman nukkekodin: Helinä-keijun ja muiden keijuystävien sadunhohtoisen asunnon vaikkapa jonkinlaiseen puuhun. Tätä taloa olisi ihana sisustaa ja rakentaa vailla paineita siitä, millainen sen pitäisi olla.

Haaveilen ensi syksyn kiireettömästä ajasta päästä toteuttamaan itseäni tällä nukkistelun inspiroivalla saralla. Vuorotteluvapaahakemukseni ensi lukuvuodeksi on tekeillä, joten ehkäpä silloin viimeistään aika on puolellani tämän harrastuksen suhteen :)

 
Tässä Villa Rosen yhteyteen tulevan kahvila-baarin ovikyltit.

1 kommentti: