tiistai 21. tammikuuta 2014

Vaatekauppa valmistuu

Villa Rose muutti kotonani uuteen paikkaan olohuoneessa. Nyt nukkekotini on aitiopaikalla niin, että olohuoneeseen tullessa näkee ensimmäisenä valaistun nukkiksen olohuoneen takaseinällä lasten kirjahyllyn päällä. Julian ja Bethin vaatekauppakin pääsi nyt ensimmäistä kertaa osaksi Villa Rosea. Aikaisemmin tämä roombox oli ollut milloin missäkin nurkassa lähes hylättynä. Vaatekaupan tekeminen on edennyt nyt niin, että aukeava etuseinäkin alkaa valmistua. Tosin vielä minun on ratkaistava, miten tämä kokonaan pahvista tekemäni heppoinen seinä saadaan pysymään kiinni kaupassa. Aluksihan suunnittelin tekeväni Julian ja Bethin vaatekauppaan liukuoviseinän, mikä olisikin ollut ihanteellinen ratkaisu. En kuitenkaan tajunnut tehdä roomboxiin uria, joten jouduin hylkäämään tämän idean. Rahanpuutteen takia aloinkin väkertää pahvista "koeseinää", joka lopulta onnistui sen verran hyvin, että siitä mitä todennäköisimmin tulee lopullinen seinä. Aion kokeilla, pysyykö seinä kiinni magneeteilla, jolloin sen voisi halutessaan nostaa pois paikoiltaan. Muutenhan kauppa on sisältä lähes valmis ja ikkunat niin isot, että sisälle näkee hyvin, vaikka etuseinä olisikin paikallaan.



On ihan hirvittävän vaikea keksiä Julian ja Bethin vaatekaupalle nimeä! Haluaisitko sinä lukijani olla auttamassa minua? Tilannetta vaikeuttaa se, että olen hukannut osan kultakirjaimista, joita haluan nimeen ehdottomasti käyttää, joten käytännössä minulla on käytössä vain yksi kirjain jokaista aakkosta. Nimen pitäisi olla melko lyhyt ja siinä voisi näkyä (mutta ei välttämättä) Julian ja Bethin nimi tai nimien alkukirjaimet. Nimi voi olla englanninkielinen tai ranskankielinen, sillä kaupassa on  vaikutteita Bethin Pariisissa viettämältään ajalta.

Ehdota siis minulle nimiehdotusta tai ideoita vaatekaupan nimeksi 1.2. klo 22 mennessä :)

Mikäli ehdotuksista löytyy suoraan nimi kaupalle tai käytän jotain ideoistanne, toimitan ideanikkarille pienen kiitoslahjan :)

Tässä vielä kauppa iltavalaistuksessa ja kuten ikkunoista kurkkaamalla näet, ovat Julia ja Beth molemmat paikalla. Kunhan kauppa saa nimen, on aika pitää kauan odotetut avajaiset!







                       Tässä vielä käytössäni olevia kirjaimia,
                        joista haluan tehdä kaupan nimen. Erityisesti
                        oikeanpuoleiset kirjaimet kiinnostavat minua.




14 kommenttia:

  1. Innostuin ja kääntelin ja vääntelin kirjaimia ja tuloksena oli B or J Suit. Jolloin vois käyttää sekä isompia että pienempiä kirjaimia.. . :D

    VastaaPoista
  2. Heitän tähän muistin virkistykseksi ne aikaisemmin ehdottamani:
    - Petite Femme
    - J & B's Fashion

    Pari uutta:
    - Chic (pikku-c:n voit tarvittaessa leikata o:sta)
    - JB Style (kuulostaa kyllä vähän farkkukaupalta...)
    - Petit Paris
    - Design J & B
    - Paris Mode
    - Paris Style
    -...

    VastaaPoista
  3. JB's Clothes
    JB Boutique tai Boutique JB

    VastaaPoista
  4. Rosebud

    Ruusunnuppu siis suomeksi.

    VastaaPoista
  5. S:t Julbeth , Atelj. Julbeth. T. Henriikka Orttenvuori

    VastaaPoista
  6. JB Ladys.t:suvi laakso

    VastaaPoista
  7. LA MODE J-B; väliviivan saa vaikka i-kirjaimesta

    VastaaPoista
  8. Boutiqe Petit Belle/Petit Belle/Boutique Belle

    VastaaPoista
  9. TAI beau boutique ;)

    VastaaPoista
  10. Tässä on kaksi e-kirjainta, pahoitteluni... Ehdotukseni on: La Tenue JB (Tenue on siis ranskaa, ja se tarkoittaa mm. "outfit" ja "garment". En keksi suomenkielistä vastinetta ko. sanoille :D) t. Sanna Ruonala

    VastaaPoista