tiistai 23. heinäkuuta 2013

Kahvilalle nimi -kilpailu!

Tamara, Sofia ja Julia ovat kokoontuneet Tamaran lähes valmiiseen kahvilaan. Yhdessä illassa Tamara ja Julia olivat saaneet huonekalut ja taulut paikoilleen ja ensimmäiset leivonnaiset tarjolle myyntitiskin vitriiniin. Koska tuolit olivat vielä matkalla (niitä kuljettanut rahtilaiva oli joutunut myrskyn takia odottamaan sään selkenemistä), avattaisiin kahvila aikaisintaan parin päivän päästä. Tarjolla olevat herkut olivatkin ystäville ja tuttaville, joita Tamara oli kutsunut illalla kahvilaan. Häntä jännitti, vaikka Julia ja Sofia vakuuttivatkin hänelle, että syytä huoleen ei ollut. Kullansävyinen kahvila kauniine pitsisomisteineen ja leivostauluineen oli nuorten naisten mielestä upea! He tunsivat ylpeyttä äidistään, joka oli itse suunnitellut kahvilan sisustuksen. "Äiti, kahvila tarvitsee enää vain nimen", rikkoi Sofia hiljaisuuden, joka ympäröi naisia. Tamaran kulmat kurtistuivat hieman. Hän oli pohtinut samaa asiaa jo muutaman päivän. Kahvila todellakin tarvitsi nimen.

Auta sinä rakas lukijani Tamaraa :) Ehdota tänne blogiini kahvilalle nimeä 31.7. klo 22 mennessä. Tamaraa eniten miellyttävä nimi palkitaan pienellä kiitoslahjalla :) 

8 kommenttia:

 1. Olen pitkään lulennut jo Villa Rosen tapahtumia...Aivan ihanaa luettavaa on ollut ja varmasti tulee olemaan myös,jatkpssakin :) Joka päivä olen käynht katsomassa,että onko uutta tullut :)
  Nimi ehdotus Tamaran kahvilalle on: Cafe Rose

  VastaaPoista
 2. Cafe Tamara, Ursula on minun ehdotus näitä on kiva lukea kiitos sinulel ihanasta blogista. Nukkekoti Jie

  VastaaPoista
 3. Minun vaatimaton nimiehdotukseni on tämä;
  Rosy Delicacies TAI Rosy Delights

  Todella viihtyisän ja miellyttävän näköinen paikka (^^)

  Miniterkuin, Irina

  VastaaPoista
 4. Kahvila Rafilia = tulee naisten lopputavuista :O)

  VastaaPoista
 5. Tai ehkä siihen sopis paaremmin vielä tuo Cafee Rafilia :O)

  VastaaPoista
 6. Cafee petite Rose, Poutapilvi,

  VastaaPoista
 7. Tamara sai Pariisista ranskalaisvaikutteita ja kahvilan nimeksi voisi tulla Cake & Patisserie Tamara

  VastaaPoista