sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Petit Paris

Julian ja Bethin vaatekauppa on valmistunut ja saanut nimen Petit Paris. Julia ja Beth ovat päättäneet avata kaupan ensi viikolla ja pitää valmistumisen kunniaksi avajaisjuhlat sukulaisille, ystäville ja tuttaville. Naiset ovat alkaneet valmistella kauppaa juhlia varten suunnittelemalla näyteikkunaa ja miettimällä, mitkä kaikista kauniista puvuista pääsisivät esille avajaisiin. Tamara on luvannut miettiä juhlien tarjoilun ja Sofia on päättänyt valmistaa kutsukortit. Seuraavat päivät tulisivat olemaan työntäyteiset! Jännitys kihelmöi Villa Rosessa jokaisen kantaessa kortensa kekoon Julian hyväksi.

Kiitos kaikille kaupan nimen ideointiin osallistuneille :) Julia ja Beth mieltyivät Virpin ehdottamaan nimeen Petit Paris ja nimesivät kauppansa sen mukaan. Beth on tuonut Pariisista vaikutteita mukanaan, joten naiset halusivat, että ranskalaisuus näkyisi kaupan nimeä myöten. Ranskalainen eleganssi näkyisi myös sisustuksessa, myytävissä vaatteissa, asusteissa ja koruissa. Naiset suunnittelivat jo yhdessä kevääksi Pariisin-matkaa, jonka tarkoituksena olisi käydä nuuhkimassa uusimpia muodin tuulia kauniissa, hurmaavassa Pariisissa!


 


2 kommenttia:

  1. Hyvän nimen valitsit! ;-)

    Koskahan ehdittäisiin leikkiä nukkekodeilla? :D Voisin tuoda ainakin Lauran katselemaan Petit Paris'n hääpukuvalikoimaa <3 Ehkäpä Julia ja Beth jossain vaiheessa laajentavat valikoimaa myös lastenvaatteisiin...? ;)

    VastaaPoista